Ellen Valkenburg, sopraan / Rosanne van Sandwijk, mezzosopraan / Peter Gijsbertsen, tenor / Henk Neven, bariton / Roderick Williams, bariton / Hans Eijsackers, piano / Roger Vignoles, piano / Ruysdael Kwartet

Vanavond is de hoofdrol weggelegd voor de componisten en dichter die centraal staan tijdens dit festival: Mendelssohn, Schubert, Brahms en Heine. Alle thema’s uit het gedicht Auf Flügeln des Gesanges en het lied zelf komen voorbij. Er wordt gedroomd van verre oorden, er worden grenzen geslecht. En uiteraard wordt de kracht van de natuur en de liefde bezongen. Veel bekende liederen hoort u anders uitgevoerd dan u gewend bent en worden in een nieuwe jas gestoken, onder andere in een bewerking voor zang en strijkkwartet. Als het Ruysdael Kwartet liederen begeleidt, vergeet je dat de originelen voor piano geschreven zijn. Dit ensemblerecital is een buitenkans om deze werken te horen.

De avond wordt walsend afgesloten wanneer vier prachtige zangers en twee toppianisten Brahms’ Liebeslieder Walzer vleugels geven. Dan nog stil blijven zitten gaat lastig worden!

Losse kaarten
Normaal € 39 / Vrienden ILFZ € 35 / < 30 jaar € 10

Meer informatie en/of reserveren