Het concert die je wist dat niet door kon gaan

15 maart 2020: Fay Lovsky zou met Oleg Fateev en Thijs Borsten bij ons spelen. Het werd het eerste concert dat door de corona moest worden afgelast.

Vandaag spelen ze alsnóg, via onze live stream van de Beauforthuis Sessies, opgenomen door Parmando24culture.

NAAR DE BEAUFORTHUIS SESSIES

Fay zingt Russische en Nederlandse liedjes over het leven, samen met de Russische accordeonist Oleg Fateev en pianist Thijs Borsten.

Fay en Oleg delen een gevoel van ‘altijd ergens anders willen zijn’. Samen zingen ze Russische en Nederlandse liedjes over heimwee en over plekken waar je graag wilt zijn maar niet bent. Een muzikale, poëtische verrassing vol kwaliteit. Oleg is een zeer bedreven musicus die zowel in de klassieke muziek als in de volksmuziek zijn weg heeft gevonden terwijl Fay op allerlei instrumenten vooral haar eigen weg is gegaan.

Thijs ‘verzamelt’ al jaren bijzondere artiesten, die hij verleidt om hun muziek en hun verhaal met hem en het publiek te delen. Op deze manier wil hij laten horen en zien dat er wereldwijd bijzondere, spannende en persoonlijke muziek wordt gemaakt.
Dat resulteert altijd in knettermuzikale avonden. En of we het nou de Uitdaging noemen of een ontmoeting; muziekmuziekmuziek.

Ga naar de: Beauforthuis sessies

website Oleg Fateev
website Thijs Borsten

Meer informatie en/of reserveren