Recht uit het hart zet de toekomstige klassieke top van Nederland zich in voor Oekraïne.

Onlangs is in het concertgebouw een benefietconcert gegeven om geld in te zamelen voor vluchtelingen uit Oekraïne. Het is werkelijk waar verschrikkelijk wat er daar nu gebeurt. Al die beelden grijpen mij en mijn vrienden enorm aan en wij willen heel graag iets voor deze mensen kunnen betekenen. Geïnspireerd door het benefietconcert in het Concertgebouw is bij mij het idee ontstaan om zelf ook een benefietconcert te organiseren om geld in te zamelen. Dit wil ik graag met een aantal vrienden gaan doen.

Radu Ratering

Deze hartekreet kwam bij Beauforthuis binnen en direct werd een benefiet op poten gezet met Radu.
De totale opbrengst gaat naar giro 555.

Het programma wordt nu samengesteld en zal worden uitgevoerd door een zestal klassieke musici in verschillende combinaties.

Radu Ratering
Radu Ratering is 17 jaar en studeert piano aan de jong talent opleiding van het conservatorium in Amsterdam, bij Frank van de Laar. Hij heeft al een aantal grote competities gewonnen in Nederland, o.a. het Prinses Christina Concours, het Koninklijk Concertgebouw Concours en onlangs stond hij in de kwartfinale van het European YPF Piano Concours voor pianisten t.m. 28 jaar. Daarnaast is hij recentelijk op tv geweest bij het televisieprogramma Podium Witteman.

Meer informatie en/of reserveren