Met de vertoning van My Salinger Year start 6 september het achtste seizoen van Boek & Film in Filmtheater Figi. Voor liefhebbers van goede literatuur en de betere films staan weer twee series van vijf boekverfilmingen met inleiding op het programma.

My Salinger Year is gebaseerd op de autobiografische roman van Joanna Rakoff. Het boek gaat over een jonge vrouw, die als literair agente werkt en onder meer de fanmail beantwoordt van de populaire, maar schuwe auteur J.D. Salinger, die vooral bekend is van ‘The Catcher in the Rye’.

Met inleiding door Harry Peters, film- en literatuurkenner. Iedere deelnemer ontvangt vooraf een reader met meer informatie over het boek, de schrijver, de film en de regisseur. Na afloop van de film is er, voor die dit wil, nog een nabespreking met Harry Peters. Iedere deelnemer ontvangt vooraf een reader met meer informatie over de film en het boek.

Boek & Film is een initiatief van Literair Zeist i.s.m. Figi Bioscoop en Bibliotheek Idea. Kaartverkoop online via www.figi.nl of reserveer telefonisch via de Nederlandse Theater Kassa: 0900-9203. Alle data, series, titels, prijs en de trailers vind je op www.literairzeist.nl.

Meer informatie en/of reserveren