5 juni aanstaande is de dag van de minibieb! Door heel Nederland en België zullen de minibieb’s extra hun best doen om er een leuke dag van te maken. Ook in Zeist vieren de minibieb’s een feestje!

Om 10 uur zal de dag geopend worden op de Van der heijdenlaan bij de ieniemieniebieb door wethouder Laura Hoogstraten. Met name kinderen nodigen wij van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Na deze opening worden de inwoners van Zeist uitgedaagd om de minibieb’s te bezoeken. Waar deze boekenkastjes staan is te vinden op een plattegrondje van Zeist. Dit kaartje is speciaal voor deze gelegenheid gedrukt en op 5 juni in alle deelnemende minibiebs gratis te krijgen. Het kaartje zal ook op de openbare facebookgroep “Minibiebs in Zeist” staan.

Trek de wandelschoenen aan of stap op de fiets en maak een rondje door ons mooie Zeist. 

In diverse minibieb’s worden kleine activiteiten aangeboden zoals speciale boeken, kleurplaten. Alles op gepaste afstand en met inachtneming van de coronaregels. 

Ontdek nieuwe plekjes en speur naar minibieb’s!

Doe je ook mee met de wedstrijd?

Een aantal ondernemers van Zeist hebben prijzen beschikbaar gesteld. Maak een selfie of een leuke foto van een minibieb en maak de volgende slagzin af: ‘ik ga graag naar een minibieb want….’ . Post de foto en deze zin op de Facebook pagina Minibiebs Zeist of mail naar: minibiebszeist@gmail.com. Op 9 juni maken we via de Facebook pagina Minibiebs Zeist de winnaars bekend. 

Tot ziens bij de minibiebs van Zeist!

Kaartje Minibiebs Zeist