Op 14 februari, de dag van de liefde, zendt Slotstad RTV de Grote Valentijnsshow uit, gepresenteerd door Daan Warnas. Met lieve gedichten, liedjes, een theatervoorstelling en meer verrassingen om mensen een hart onder de riem te steken. Door culturele instellingen en initiatieven uit Zeist en van inwoners van Zeist. In deze spetterende show worden tevens de laatste twee harten uitgereikt vanuit de campagne Hart voor Zeist.

Liefde op afstand

Voorstellingen en concerten liggen stil, musea en bibliotheken zijn dicht en alle lessen zijn online. Alles is op afstand. Terwijl cultuur zoveel kan brengen. Daarom dit initiatief om wat liefde te sturen en te laten weten dat het publiek ontzettend wordt gemist.

Uitzending

De première is op 14 februari om 12 uur en wordt daarna om 14.00, 16.00, 20.00 en om 22.00 uur herhaald. Ook is de Grote Valentijnsshow vanaf 12.00 uur te zien op het Youtubekanaal van Slotstad RTV.

Doe je ook mee?

Wil jij iemand, een organisatie of misschien wel heel Zeist een hart onder de riem steken? Stuur dan een gedicht, voorstelling, lied, verhaal of andere uiting op naar slotstad@deltafilm.nl en info@cultuurinzeist.nl en laat weten voor wie het is. Een selectie komt aan bod in de Grote Valentijnsshow. Na 14 februari gaat de actie door via cultuurinzeist.nl.

Een initiatief van het Kunstenhuis-De Bilt Zeist, Stadslab Zeist, Bibliotheek Idea, Slotstad RTV en Cultuur in Zeist.