Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op zaterdag 4 april en zaterdag 23 mei 2020 . Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickethouders ontvangen per email bericht over deze wijziging.

De Kift

De Kift is een veelkoppige, poëtische fanfare-punkband. Vol tomeloze energie, intimiteit, weemoed en euforie. Met daarnaast een danige dosis gecontroleerde chaos, zowel op de plaat als op het podium. Een megamooie mix van magnetiserende muziek met Nederlandstalige liedteksten die zijn samengesteld uit de wereldliteratuur.

Album nummer 12!

Het nieuwe album Hoogriet van De Kift is daar! Dit veelkoppige orkest komt met met veertien spiksplinternieuwe, feestelijke dans-, wals-, en treurnummers.

Samen met oude en nieuwe vrienden vormt dit twaalfde album een markering in de tijd waarin alle inspiratiebronnen van de afgelopen drie decennia samenkomen. Tegelijkertijd wordt er met opgetogen dissonanten grimlachend naar de toekomst gekeken. De Kift is natuurlijk wars van de perfectie waar dit cijfer zelf voor staat: met hakkende gitaren, schetterend koper en gammele speelgoedpiano’s vindt De Kift zichzelf weer opnieuw uit in een magische mix van Duitse Krimi.