Van 27 tot en met 30 augustus organiseert Central Events in samenwerking met provincie Utrecht, gemeente Utrecht, gemeente Zeist, Nieuwe Hollandse Waterlinie en Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden de tweede editie van de Utrechtse Fietsvierdaagse.

Het is de eerste fietsvierdaagse in ons land waarbij iedere dag een ander thema centraal staat. Onderweg kan je op bijzondere plekken een kijkje nemen en pauzeren. Bij sommige bezichtigingen zijn er ook gidsen aanwezig die je alle ins en outs vertellen over het monument, het fort, de sluis of de plek waar je je op dat moment bevindt. De Utrechtse Fietsvierdaagse draait dus niet alleen om het fietsen van een mooie route. Het gaat ook om het ontdekken van de provincie, de rijke natuur en historie. Dat maakt het een ontzettend leuk uitje voor jong én oud,

Iedere dag zijn er uitgepijlde routes van 25, 40 en 60 km. Deze routes zijn toegankelijk voor alle recreatieve fietsers, ongeacht of je met een gewone fiets, met een e-bike of met een handbike meedoet! Bovendien fiets je voor een goed doel. 25% van het inschrijfgeld is namelijk bestemd voor onderzoek naar behandelmogelijkheden bij hartfalen in het UMC Utrecht.

Meer informatie en/of reserveren