De nieuwe aanvraagronde van het Cultuur Innovatiefonds Provincie Utrecht is geopend!  Tot 1 oktober 2021 kunnen creatieve en culturele organisaties uit de provincie Utrecht in samenwerkingsverband hun innovatieve idee insturen.

Culturele organisaties met lef

Het innovatiefonds zoekt culturele en creatieve organisaties met lef. Die over muren heen kijken, durven te falen en hun geleerde lessen willen delen. Die de sector verder willen brengen met onderzoeksvraag of beginnend plan dat bruist van innovatie.
Het fonds zoekt plannen die nog niet af zijn, maar iets in gang zullen zetten. Die mogelijk anders lopen dan gedacht. Maar die uiteindelijk bijdragen aan de toekomstbestendigheid van de culturele sector. De game changers.

Het fonds helpt niet alleen met geld, maar ook met kennis en vaardigheden. De organisaties van geselecteerde videopitches krijgen begeleiding in het traject richting verdere planvorming en tijdens de daadwerkelijke uitvoering. Via een community-platform en in intervisiebijeenkomst wordt de voortgang gevolgd en kennis en ervaring uitgewisseld.

Heb jij een innovatief idee?

Heb je een innovatief idee dat bijdraagt aan de cultuursector en zijn de uitkomsten door anderen toepasbaar? Stuur dan je idee in via een korte videopitch van 3 minuten. Pas na selectie van de pitch wordt gevraagd om het plan verder uit te werken. Er kan worden aangevraagd voor een bedrag tussen 15.000 en 50.000 euro.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Cultuur Innovatiefonds Provincie Utrecht.