Vandaag heeft mondharmonicaspeelster Hermine Deurloo een bijzondere muzikale ontmoeting met fluitist Ronald Snijders en pianiste Elizabeth Fadel.

Funky flute en piano

De swingendste fluitist van de wereld, Ronald Snijders, is bekend vanwege zijn exotische en jazzy fluitspel. Hij vermengt Westerse en Surinaamse muziek tot de zgn. Bijlmerjazz. Ronald werkte met vele groten der aarde samen o.a. op het North Sea. Zijn talrijke cd’s zijn ook gewilde items in de hiphopscene.

Elizabeth Fadel speelt klassiek èn tango, rock, Brazil en Latin. Op haar 25e verhuisde ze van Brazilië naar Nederland, om bachelor te worden in klavecimbel aan het Conservatorium in Den Haag en pianoleraar aan de Braziliaanse muziekschool in Rotterdam.

Door het spelen met muzikanten van over de hele wereld creeërt  Elizabeths als muzikant een vrije cross-over tussen genres.

Hermine Deurloo invites – 6 zondagen Live op TV Beaufort

Vanaf zondag 15 november opent het Beauforthuis elke zondag om 18.30 u haar digitale deuren voor een serie van zes streamingconcerten onder de artistieke leiding van niemand minder dan mondharmonica speelster Hermine Deurloo. De Nederlandse top van jazz & world komt muzikaal gezien tot de tanden bewapend naar het Beaufort toe om een digitaal alternatief te bieden. Daar kan een avondklok niet tegenop!

Hermine Deurloo speelt vooral moderne jazz, als solist en samen met anderen, tot in grote orkesten. In 2018 won ze de Bernie Bray Harmonica Player of the Year Award, eerder gewonnen door o.a. Toots Thielemans.

Meer informatie en/of reserveren