met pianist Thijs Borsten en flamencozanger Carles Dénia

Carlos Dénia is één van de meest geroemde Spaanse flamencozangers. Samen met pianist Thijs Borsten wil hij het Nederlandse publiek graag laten kennismaken met de muzikale schoonheid en diversiteit van zijn land, wat je al lopend over de Ramblas niet zo snel tegenkomt. Thijs ging in Spanje bij Carlos op bezoek en samen speelden ze met verschillende musici uit diverse Spaanse streken zowel flamenco als volksmuziek. Uit het verzamelde beeld- en muziekmateriaal ontstond deze caleidoscopische voorstelling over dit ‘andere Spanje’

De Spaanse zanger, gitarist en componist Carlos Dénia begon zijn carrière in verschillende jazz- en bluesbands. Tegelijkertijd ontwikkelde hij zich als flamencozanger. Carlos ontving verschillende prestigieuze Spaanse prijzen voor het in ere houden van de flamencomuziek. In Nederland maakte hij furore als Escamillo in de opera ‘Carmen’ met Tania Kross.

De veelzijdige Amersfoortse componist, pianist en theatermaker Thijs Borsten werkt al jaren samen met bijzondere artiesten. Hij daagt ze uit om hun muziek en hun verhaal te delen. Thijs wil laten horen en zien dat er wereldwijd bijzondere, spannende en persoonlijke muziek wordt gemaakt. Hierdoor ontstaan interessante en diverse samenwerkingen uit, zoals met onder andere Izaline Callister, Tania Kross en Mathilde Santing.

Meer informatie en/of reserveren