Het Zangtheater van KunstenHuis Idea speelt haar voorstelling ‘De hoge C’ in de theaterzaal van De Klinker, Markt 3 in Zeist.

De hoge C
Na twee jaar niet te hebben kunnen optreden is het eindelijk weer zover. Op 7, 8 en 9 april duikt Het Zangtheater van KunstenHuis Idea de C in! Corona, Cultuur, Creatie, Chaos, Centrumvisie, Communicatie. Van alles komt er langs. Zelfs een boze zee en cosmetische ingrepen. Maar centraal staat: Zingen is fijn!

Het Zangtheater
Het Zangtheater is een cursusproject van de muziekafdeling van KunstenHuis Idea en bestaat uit een groep enthousiaste zangers en zangeressen onder leiding van zangdocent Annelies van Gerven. Al 29 jaar worden er elk jaar zo’n 30 nieuwe zangstukken ingestudeerd: koorwerken, duetten, solo’s… van alles wat. Zowel klassiek (opera, operette) als modern (musical, pop, kleinkunst). Rond deze stukken wordt door Marjan van Gerven een verhaal geschreven en zo ontstaat een muziektheatervoorstelling vol afwisseling en humor, terwijl ook de serieuzere onderwerpen niet worden geschuwd.

Meer informatie en/of reserveren