GLUREN BIJ DE BUREN ZEIST IS OP ZOEK NAAR ACTS EN HUISKAMERS
Het grootste en gezellige huiskamerfestival van Zeist vindt dit seizoen plaats op 13 februari 2022. De organisatie is op zoek naar lokale acts en hosts. Aanmelden kan tot 1 januari.
Gluren bij de Buren is het festival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Enthousiaste Zeistenaren stellen hun huiskamer open voor een act en voor publiek uit de buurt. Aan elke deelnemende huiskamer wordt één act gekoppeld die zondagmiddag drie keer 30 minuten op vaste tijden optreedt. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en van huiskamer naar huiskamer hoppen. Dit jaar is de organisatie ook op zoek naar een heel nieuw soort act: het Hobby Hoorcollege. Mensen die graag vertellen over hun passie krijgen een podium.
Vanaf 1 november tot 1 januari kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Gluren bij de Buren biedt plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit Zeist en omgeving. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer! Voor meer informatie of om je aan te melden ga naar www.glurenbijdeburen.nl.