Door corona kan de Dag der Kunsten op de derde zondagmiddag in juni bij het Slot in Zeist niet doorgaan. De organisatie heeft alternatieven bedacht en hoort graag of hier interesse voor is.

De ideeën:

Derde zondag in juni

Samen met Slotstad TV willen we kunstenaars / artiesten / groepen de gelegenheid geven om op Slotstad TV rond de derde zondag in juni een filmpje van hun optreden te laten zien. Als je het leuk vindt om mee te doen, geef dan aan wat je wilt laten zien, welke locatie gebruikt wordt en de tijdsduur.

Open Monumentenweekend op 11 en 12 september

Samen met de organisatie van dit weekend willen we de mensen die traditioneel hun bijdrage geven aan de Dag der Kunsten een podium bieden in en om het Slot en wellicht ook nog bij een of meerdere monumenten die dat weekend geopend zullen zijn. Als je wilt meedoen, geef dan aan welke mogelijkheden je ziet voor jouw optreden qua programma en locatie. We denken aan een tijdsduur van max 30 minuten. 

Lijkt het je leuk om mee te doen?

Het Kunstenhuis, de organisatie van Open Monumentenweekend en CultuurZeist horen graag of je hier als kunstenaar, artiest of groep aan mee wilt doen. Doe je normaal mee aan de Dag der Kunsten maar zie je het toch niet zitten? Dan hoort de organisatie dat ook graag. 

Graag je reactie voor 30 maart, zie voor meer informatie CultuurZeist.nl.