Speciale gast: Mark Lotz

Paul van Kessel – gitaar, zang
Sebastiaan van Bavel – piano
Mark Lotz – fluiten

Paul van Kessel is charismatisch zanger die met understatement en een heel innemende stem haast terloops muziek van hoge kwaliteit presenteert. Zijn rol als lead vocalist van de ‘Young Sinatras’ met wie hij twee EP’s en twee CD’s opnam gaf hem veel bekendheid. Van Kessel was speciale gast bij orkesten zoals New Cool Collective Big Band, Metropole Orkest, Jazz Orchestra of the Concertgebouw en het Symphonisch Orkester Hessischer Rundfunk, etc Regelmatig zijn zijn nieuwe singles te horen zijn op de jazz-zenders Sublime FM en NPO Soul & Jazz.

Sebastiaan van Bavel is een pianist en componist die de jazztraditie verenigt met elementen uit Indiase en Westerse klassieke muziek. Hoewel zijn composities meer gelijkenissen vertonen met een klassieke symfonie dan met een jazz standard zijn improvisatie en swing de onmiskenbare pijlers van zijn muziek. In 2018 wordt Sebastiaan door de programmeurs van de belangrijkste Nederlandse jazzpodia uitgeroepen tot Young VIP – een van de meest veelbelovende jazzartiesten van dit moment.

Mark Alban Lotz is een solist en componist die de viriliteit van de jazz combineert met de verfijning van klassieke muziek. Als solist reist hij en werkt hij met artiesten over de hele wereld. In Jazz werkte hij met internationale stèren zoals Chris Potter, Don Byron, David Tronzo, Thomas Strønen of NYC latin-legende Eddie Martinez. Maar ook met Nederlandse artiesten als Giovanca, Wouter Hamel, Jesse van Ruller, Michael Moore, Zuco 103, Han Bennink, Ernst Reijseger of Theo Lovendie.

Meer informatie en/of reserveren