De nacht voor Koningsdag is traditiegetrouw het beste moment van het jaar voor een goed dansfeestje. Poppodium de Peppel weet dat natuurlijk ook en opent de deuren voor iedereen die zin heeft in een topavond. Drie DJ’s met de lekkerste muziek, speciale oranje drankjes en een flinke dosis sfeer zorgen samen met jou voor een onvergetelijke avond.
Tickets zijn te koop voor €8,- in de voorverkoop en €10,- aan de deur. Kijk op www.peppel-zeist.nl voor tickets.

Over de DJ’s:
El Rey: Leroy Rey is een van de meest veelzijdige DJ’s van Nederland. Moeiteloos gooit hij house, hiphop, dansbare jazz, funk en disco door de blender. Hij is een dragende kracht bij Wicked Jazz Sounds en een graag geziene gast op de grote festivals.
Menno de Meester: Menno is wat je noemt een talentje. Joost van Bellen was al in een vroeg stadium fan, bij TivoliVredenburg leidt hij de dans bij FOMO en ondertussen gaat hij vol gas in clubs en festivals door heel Nederland. Menno’s sets zijn het best te omschrijven als super eclectische dansmarathons waarbij je nauwelijks een moment pauze gegund wordt. Bijzijn is meemaken!
DJ Kamerplant: DJ Kamerplant is het vrolijke alter-ego van Peppelprogrammeur Jasper. Op Koningsnacht opent hij het bal met een sfeerverhogende mix van indie, soul, hiphop, disco en algehele vrolijkheid, zodat je al vroeg op de avond niet meer stil kunt blijven staan.

Meer informatie en/of reserveren