Jonge deelnemers van Launch your future presenteren hun artistieke eindproduct.

Jongeren tussen de 16 en 32 jaar werken binnen Launch your future vijf maanden aan een zelfgekozen project, waarbij zij worden begeleid door vakdocenten van het Kunstenhuis in verschillende kunstzinnige disciplines.

Launch your Future is een initiatief van Vrijwilligerscentrale i.s.m. het KunstenHuis, Cultuur Zeist, Beauforthuis en Slotstad RTV.

Nieuwe vaardigheden en werkervaring

Door deel te nemen aan Launch Your Future leren de jongeren nieuwe vaardigheden, doen zij werkervaring op en vergroten ze hun kansen op de arbeidsmarkt.

De afgelopen vijf maanden werkten de jongeren groepsgewijs samen aan een kunstzinnig project. Bijvoorbeeld decorbouw, film, PR & Social Media, radio & TV, beeldende kunst, muziek of theatertechniek.

Daarnaast konden de deelnemers bij één van de deelnemende organisaties als vrijwilliger mee draaien.

Verrassende eindpresentaties

Op 7 februari as. laten de deelnemers in het KunstenHuis aan de Egelinglaan 2b in Zeist zien waar ze aan hebben gewerkt.

De titel die zij voor hun presentatie hebben gekozen is ‘Niets is wat het lijkt’.. dus dat belooft wat!

Alle deelnemers ontvangen een certificaat voor hun bijdrage. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. Klik hier voor meer achtergrondinformatie over dit project.

Twee presentatierondes

Er zijn twee presentatierondes:

17:00 – 18:15 uur: presentaties voor de betrokken partijen en samenwerkingspartners
19:00 – 20:45 uur: presentaties voor familie, vrienden en bekenden

Meedoen? Start nieuwe ronde in februari 2020!

In februari 2020 start weer een nieuwe ronde! Heb je interesse of ken je iemand? Hou dan onze website in de gaten of stuur een mail naar info@vrijwilligerscentralezeist.nl o.v.v. Launch Your Future met je naam en telefoonnummer. Dan wordt er contact opgenomen voor een intakegesprek.

FOTO: Brigitte Schouten

Meer informatie en/of reserveren