Dit lentefestival gaat op deze datum niet door, misschien wordt het een zomer- of herfstfestival? Check de website van het slottuintheater.

Op zondag 5 april vindt de 5e editie van het Lentefestival plaats. Meer dan 100 artiesten verzorgen ruim 40 acts en er zijn 15 premières. Er is straattheater, acrobatiek, muziek en nog veel meer vermaak voor jong en oud. Je komt ogen en oren te kort.

Stef Arntz/Streetwise, Slot Zeist en het Slottuintheater hebben een spetterend programma voor je samengesteld. Met meer dan 100 artiesten uit Nederland, België, Duitsland, Italië, Spanje en zelfs uit Brazilië. In het openluchttheater, op twee podia in de tuin en rondlopend in de Slottuin en op het voorplein van het Slot kom je 40 acts tegen. Deze 5e editie telt maar liefst 15 premières!

Geniet van straattheater, acrobatiek, steltlopers, muziek, comedy en nog veel meer. Het Lentefestival is leuk voor jong en oud: geschikt voor de hele familie.

Gratis toegang met een kaartje
De toegang voor het Lentefestival is gratis. Maar dit jaar heb je wél een kaartje nodig. We willen dat het gezellig blijft en niet te druk wordt, zodat iedereen alles goed kan zien.

Ga naar slottuintheater.nl en meld je voor zaterdag 28 maart aan. Daarna versturen we via e-mail de kaartjes.

Je kunt kiezen uit twee tijdsblokken voor je komst. Alle artiesten treden twee keer op, dus daarvoor maakt het niet uit wat je kiest. Je mag net zo lang blijven als je wilt.

Meer informatie en/of reserveren