Nieuws

Maak kennis met onze nieuwe blogger: Flox den Hartog Jager

By 26 mei 2021 No Comments

Na een carrière van meer dan twintig jaar in het bedrijfsleven, ben ik sinds 2014 fulltime werkzaam als beeldend kunstenaar eerst in De Bilt, maar sinds het najaar 2019 woon ik in Zeist. Ik werk met textiel, vooral omdat je daarbij veel technieken kunt gebruiken en lekker kunt experimenteren. Van 2002 tot 2009 schreef ik artikelen over mijn experimenten met textiel voor een tijdschrift. Daarnaast organiseer ik zo nu en dan  masterclasses en tentoonstellingen. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor een tentoonstelling van Beeldboeken/Artist Books in den Dolder, die in het najaar gehouden zal worden in volle gang. Er zullen bijzondere boeken van meer dan 45 kunstenaars worden tentoongesteld.

Om mijn weg in Zeist en de Zeister kunst en cultuur te vinden leek het mij leuk om artikelen te schrijven voor de website CultuurinZeist.nl. Daarin zal ik verslag doen van tentoonstellingen en evenementen en af en toe een interview houden met leden van Zeister culturele verenigingen.