‘Reizen doe je niet alleen met de auto, trein of vliegtuig. De meeste reizen spelen zich af in je eigen hoofd. De geur van patat voert mij bijvoorbeeld rechstreeks naar een bijzondere Sinterklaasavond in oktober. En mooie Fadomuziek brengt me binnen enkele seconden naar Portugal. Zelf musiceren gaat ook over het samen delen van je plezier en kwetsbaarheid, avontuurlijk durven zijn, en je gevoel laten stromen. Dingen die je ook doet als je op reis gaat. Ik mag dit jaar 50 worden, en heb in mijn leven te vroeg en te vaak ondervonden dat ‘oud worden’, beslist niet vanzelfsprekend is. 50 jaar reiservaring, dat vraagt om een feestje!

Een keertje spelen in het Beauforthuis – liefst voor een volle zaal 😉 – dat is mijn grote droom. Ik vind het hoog tijd om die grote droom maar eens waar te gaan maken. Ik heb het voorrecht een mooi programma te mogen brengen van vrolijke en intieme liedjes in diverse stijlen en talen, samen met de muzikanten die mij in de afgelopen jaren muzikaal hebben gevoed en geïnspireerd.

Mijn reisgenoten van deze bijzondere avond zijn pianist/accordeonist Bert van den Brink, pianist Gé Bijvoet, pianist Colijn Buis, zangeres/docente Caroline Lobanov, pianiste Sylvia Schijve, combo Fujaro en gitarist Hans Bormann van duo True Colors.
Ik hoop dat het een avond wordt vol warmte en gezelligheid. Wees welkom!’

Madelon Ravenhorst

Meer informatie en/of reserveren