“Eenzaamheid en doorgeschoten individualisme; hetzijn betekenisvolle thema’sdie Kardol hier inblikt in luchtige grappen en soepel vertelde verhalen” (Telegraaf). Martijn Kardol is een “Innemende verteller” (Theaterkrant) met een geheel eigen stijl: “Hij neemt je mee in zijn gedachtewereld en schetst op hilarischherkenbare wijze de ene na de andere alledaagse situatie”(Theaterparadijs).

Na het winnen -als eerste cabaretier ooit in één seizoen -van zowel het Leids als het Groninger Studenten Cabaret Festival, een nominatie voor de Neerlands Hoop en een bejubeld debuutprogramma werd Martijns tweede programma wederom bekroond met drie-en viersterren recensies.Een voorstelling die actueler is dan ooit! Over social distancing, online leven en individualisme voordat dat mainstream werd.

In ‘Welkom’ maakt Martijn Kardol contact met dewereld en de mensen om hem heen. Of daar doet hij in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier….

Meer informatie en/of reserveren