Het Carré Atelier Café is een open atelier in Den Dolder op het terrein van de Willem Arntsz Hoeve.Het doel van het café is elkaar ontmoeten, want dat is waar verbinding mee begint.

Verbinden is een werkwoord, je moet het doen!
Het Carré Atelier Café doet dat met behulp van kunst: van schrijven en schilderen tot muziek maken of ernaar luisteren.

Doe je iets met kunst of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan elke laatste zondag van de maandvnaar het Carré Atelier Café.
Het maakt niet uit of je een beginner bent of al gevorderd. Loop tijdens een van de open cafés eens binnen tussen 12.00 en 16.00 uur: drink koffie, thee en ontmoet. Praat met elkaar, schrijf, schilder, maak muziek of volg een workshop.

Zin om te ont-moeten en even niks te doen maar wel te genieten van kunst en gezelschap? Ook dat kan in het Carré Atelier Café. Iedereen is welkom!

De toegang is gratis. Voor de koffie, thee en koekjes vragen we een vrijwillige bijdrage zodat het café ook de volgende maand weer open kan. Deelnemen aan het maandelijkse schrijfcafé of schildercafé kost € 15,- of € 20,-. Alle informatie en de voorwaarden lees je op de website.

Je vindt het Carré Atelier in het Carré-gebouw achteraan op het terrein van de Willem Arntsz Hoeve. Meer informatie lees je op de website www.toevenopdehoeve.nl

Het Carré Atelier is een initiatief van kunstenaarsechtpaar Dees en Koen Wilgehof-Sodaar.

Meer informatie en/of reserveren