De rechtervleugel van Slot Zeist wordt ingrijpend verbouwd. Onderdeel van de plannen is de inrichting van de Marotzaal (voorheen Kersbergenzaal) als hét startpunt voor de activiteiten van de vele gebruikers in het Slot. Er komt onder meer een infobalie, een centrale kassa, een flyerpunt, een expo over Zeist, een souvenirshop en… een touchtable zoals ook in de Publiekshal van het gemeentehuis staat.

Op deze touchtable komen bijvoorbeeld filmpjes over de historie van Zeist en kleine spelletjes met een Zeisters tintje. Denk aan memory of zoek de verschillen met foto’s uit onze archieven.

Daarnaast worden op de touchtable de culturele spelers in Zeist gepresenteerd zoals die actief zijn in de verschillende platforms. Je moet daarbij denken aan ‘tegels’ met de logo’s en een onderliggende korte toelichting.

Oproep aan culturele organisaties in Zeist

Wil jij je organisatie presenteren op de ‘touchtable? Stuur dan voor 18 december een logo, webadres en korte omschrijving van jouw organisatie in 30 tot 40 woorden naar info@cultuurinzeist.nl.