Nieuwe ingangen tot de Passies van Bach

De Matthäus Passion van Bach is een van de meest indrukwekkende meesterwerken van de klassieke muziek. Het Ars Musica Orkest en Kamerkoor gaan dit jaar, onder leiding van chef-dirigent Patrick van der Linden, de bekende traditie in de periode voor Pasen opnieuw vormgeven.

Als aanloop geven zij een serie van vier gratis livestreamconcerten, waarin de prachtige diversiteit van klassiek voor iedereen hoorbaar wordt.

Daarna presenteren ze de mooiste selectie uit de Johannes en Matthäus Passion, samengesmeed tot een nieuw en verrassend geheel. En voor de geïnteresseerden organiseren zij tevens twee interactieve masterclasses rond de passies.

Passie voor klassiek, wonderlijk veelzijdig

Het mooie aan klassiek: er is zoveel schoonheid in zoveel verschillende vormen. Deze serie maakt je deelgenoot van de diversiteit, door toegankelijke programmering en toelichting. Alles wat je nodig hebt, zijn je ogen en oren. Bach is de rode draad en met plezier en afwisseling wordt de serie opgebouwd. Deze avond met muziek van Sweelinck, Stravinsky en Bach.

Ars Musica: je reisgenoot in klassiek!

Meer informatie en/of reserveren