Naast een individuele prijs en een attentie voor vrijwilligers van de gemeente Zeist zijn er nu ook prijzen voor  organisaties die werken met vrijwilligers. Er zijn drie categorieën: Cultuur, Maatschappelijk en Zorg & Welzijn. 

Samenwerking met lokale fondsen

Logo vrijwilligersprijzen 2020 ZeistDe uitbreiding is mogelijk door de samenwerking met de twee lokale fondsen Van Tellingen – Pul Stichting en Stimuleringsfonds Zorg en Welzijn Zeist. Samen met de Vrijwilligerscentrale Zeist vormen zij vanaf dit jaar de initiatiefnemers van de Zeister vrijwilligersprijzen.

Vrijwilligers zijn onmisbaar

Op deze manier willen zij het vrijwilligerswerkveld een mooie boost geven. En laten zij zien dat vrijwilligers in Zeist echt onmisbaar zijn!  Zeker in deze tijd van corona maak je als vrijwilliger echt het verschil. De organisaties kunnen de geldprijzen van € 2.000,- per categorie inzetten voor een concreet doel van hun organisatie.

Aanmelden

Het aanmelden voor de vrijwilligersprijzen kan vanaf 8 oktober 2020 via de website van de Vrijwilligerscentrale Zeist.

Prijsuitreiking op Dag van de Vrijwilliger

Op 7 december, de Internationale Dag van de Vrijwilliger, vindt de prijsuitreiking plaats door wethouder Marcel Fluitman. In verband met corona vindt dit op een passende manier plaats. 

Foto: tegellegging vrijwilliger van het jaar 2019 – Mel Boas