Op vrijdag 22 april worden in de bibliotheek in De Klinker de opnames gemaakt voor de eerste editie van Culturele Talkshow UITZeist!

De talkshow is de vernieuwde vorm van het Cultureel Café. Slotstad RTV, Tangram Media en de culturele sector van Zeist bundelen hun krachten in deze nieuwe samenwerking en maken een verdiepend programma rondom actuele thema’s zoals inclusiviteit, ruimte voor makers en cultureel experiment. Tevens biedt de talkshow lokale makers een podium. Met Daan Warnas als host ontvangen we Zeister makers en organisatoren aan tafel. En gaan met hen in gesprek over hun drijfveren en ambities. Waar zijn ze mee bezig? Wat voor activiteiten zijn er de aankomende periode in Zeist? En wat mag jij echt niet missen? Aansluitend op de opnames is er een netwerkborrel gepland voor het Zeister culturele veld en andere geïnteresseerden.

Wil je de opnames live bijwonen? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@cultuurinzeist.nl. Je bent vrijdag 22 april vanaf 15:30 uur meer dan welkom in bibliotheek de Klinker. Het resultaat is vanaf 28 april te bewonderen op het themakanaal van Slotstad RTV.