Op vrijdagavond 5 november organiseert de Werkgroep Zeist Vertelt, weer een heel bijzondere Vertelcafé Zeist. En zoals de vaste bezoekers al weten maken we van elk vertelcafé een feestje. Dus kom en laat je verrassen en verwennen met de mooiste verhalen.
Het wordt gehouden van 20.00 tot plm. 22.15 uur in het Torenlaantheater aan de Torenlaan . Zaal van het Zeister Mannenkoor. De deur staat vanaf 19.30 uur voor iedereen open.

De maar liefst zes vertellers van het komende Vertelcafé Zeist op 5 november laten geen kans onbenut om hun vertelkunsten te verbeteren. Komt er een cursus of workshop langs dan gaan ze er op af. Zo worden ze steeds beter. En doen ze ook weer nieuwe ideeën op voor mooie verhalen.

In verband met de corona-maatregelen is het gewenst om je van te voren op te geven via www.cultuurzeist.nl/vertelcafé En neem je coronapas op je telefoon of papier mee. De toegang is gratis. Wel gaat er een hoed rond voor een vrijwillige bijdrage voor de huur van de zaal. Denk aan bijv. 2 of 5 euro op. Kom, luister en geniet.

Het Vertelcafé is een onderdeel van de Stichting CultuurZeist.

Meer informatie en/of reserveren