Wild Romance

Wild Romance komt terug naar De Peppel! De enige echte Nederlandse rock ‘n’ rollband die onze harten sneller laat kloppen! In 2019 zetten ze een te gekke show op ons podium neer en ze zijn inmiddels weer helemaal ready to rock. Tijdens de pandemie hebben ze niet stil gezeten; een nieuw album komt eraan!

Rock ‘n’ roll

Wie aan de Wild Romance denkt, denkt in eerste instantie toch aan de gouden periode van eind jaren 70 en begin jaren 80. Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot rockstars zoals Nederland nog nooit gekend had! Met albums als Shpritsz en Cha Cha, en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie en Never Be Clever. Het was sex, drugs, rock ‘n’ roll en een hoop opwinding als de band op het podium stond met Dany Lademacher en David Hollestelle. Dany, de door de wol geverfde gitarist uit België, kon even hard rockend als subtiel swingend uit de hoek komen. En David kan net zo venijnig riffen als hij eruit ziet.

Wel, anno 2021 heeft de band the best there is aan boord: Dany Lademacher & David Hollestelle (gitaar en zang), Otto Cooymans (toetsen/zang), Edgar Koelemeijer (zang), Gee Carlsberg (bas) en Jan ’t Hoen (drums).

Meer informatie en/of reserveren