AgendaMuziek

Workshop KlinkerKamerOrkest en Tai Chi

By 23 september 2020 No Comments

Kom meedoen met de gezamenlijke workshop van het KlinkerKamerOrkest en Tai Chi op zaterdagochtend 3 oktober!

Voor iedereen die wil kennismaken met het meespelen in een symfonieorkest of die de soepele bewegingen van Tai Chi wilt ervaren.

Het KlinkerKamerOrkest o.l.v. Johanna Eijsbouts is al vele jaren een bekend en geroemd ensemble van de KunstenHuis Muziekschool. Dit symfonische orkest oefent wekelijks in De Klinker en wil zich graag op zaterdag 3 oktober presenteren. Daarvoor zocht het contact met docent Frits Koens van de Tai Chi cursus van de KunstenHuis Dansschool EDC om samen een unieke verbinding aan te gaan: bewegen en beoefenen van Tai Chi op live muziek van het orkest. Tai Chi is een bewegingsvorm die bestaat uit langzame, geconcentreerde en soepele bewegingen die positieve effecten heeft op de gezondheid.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. De beide groepen volgen eerst afzonderlijk een workshop en presenteren vervolgens gezamenlijk de resultaten.

Ben je enigszins een bedreven muzikant en lijkt het je leuk om wekelijks samen te spelen in een symfonieorkest? Of voel je je aangetrokken tot de bewegingskunst van Tai Chi of ben je gewoon nieuwsgierig wat het precies is? Kom dan op zaterdag 3 oktober kennismaken.

Aanmelden o.v.v. workshop Tai Chi of Orkest, naam, telefoonnummer, instrument/spelniveau kan via: Dieuwertje van Ravenswaaij dvanravenswaaij@kunstenhuis.nl

Programma:
10:15-10:30 uur Binnenkomst: kennismaking en afspraken rond coronaregels
10:30-10:45 uur  Gezamenlijke introductie
10:45-11:15 uur Gescheiden workshops
11.15-11.45 uur: Presentaties 

Meer informatie en/of reserveren